Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Op zoek naar een fijnbesnaarde schilder?

Die vindt u bij Francis Fijnschilders! Onze vakmannen hebben samen meer dan 150 jaar ervaring op de teller. Maar we zijn evengoed op de hoogte van alle nieuwste trends en verftechnieken. Vraag nu een gratis offerte voor uw project, groot of klein!

Schilderen

Francis Fijnschilders is het meest ervaren schildersbedrijf in de regio Turnhout. Ons team van professionele schilders staat paraat om uw droom te verwezenlijken, klein of groot.

Behangen

Geen zin om zelf met de vingers in de behanglijm te zitten? Onze stielmannen zorgen voor een onberispelijk resultaat, zonder kreuken of blazen!

Kleuradvies

U kunt bij ons ook terecht voor gratis kleuradvies op maat. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwste trends en verftechnieken! Wij brengen uw muren in perfecte harmonie met uw interieur.
Specialiteiten

Francis Fijnschilders: het meest ervaren schildersbedrijf in Turnhout

Een schildersbedrijf in Turnhout, zo zijn er in de regio geen twee als Francis Fijnschilders. Ons bedrijf bestaat uit een team van zes schilders met samen meer dan 150 jaar ervaring. De meewerkende zaakvoerder staat bovendien elke dag mee op de werkvloer.

Francis Fijnschilders  is nog een bedrijf van de oude stempel: een woord is een woord en klant is koning. De afgesproken planning is heilig, de afspraken worden altijd stipt nageleefd.

Ons schildersbedrijf staat garant voor maatwerk, tot in de perfectie. Francis Fijnschilders werkt zowel voor particulieren, bedrijven, winkels , industrie als openbare diensten. Wij maken van elke muur een pareltje!

En we houden de boel netjes tijdens de werkzaamheden. Afgezien van enkele stralende muren en een beetje verflucht merkt u nadien niet dat we er geweest zijn!

Wilt u graag meer weten over Francis Fijnschilders, hét schildersbedrijf in Turnhout? Contacteer ons dan via mail of telefoon. We bezorgen u zo snel mogelijk een gratis offerte.

Schildersbedrijf Turnhout: Francis Fijnschilders geeft gratis kleuradvies

Laat u onze professionals los op uw muren? Dan kijkt u binnenkort uw ogen uit op een op-en-top professioneel geschilderd huis of kantoor, helemaal volgens uw wensen en de regels van de kunst.

We zorgen niet enkel voor een vlekkeloos eindresultaat, maar geven u ook gratis kleuradvies. En we staan u steeds bij in uw keuze van verfsoort, materialen en verftechnieken. Heeft u ergens een kleurstaal gezien waar u gek op bent? Wij kunnen elke kleur namaken en gebruiken.

Ons team is bijzonder flexibel: we komen even graag langs voor één kamertje of een volledig bedrijfsgebouw. Geen klus is ons te klein of te groot! Indien gewenst, schilderen onze vakmannen uw bedrijfspand ook na de kantooruren of ‘s nachts.

Meer weten over hét schildersbedrijf in Turnhout? Dan belt of mailt u naar Francis Fijnschilders voor een gratis offerte! Wij doen alle soorten schilderwerk: zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken.
© 2013-2017 Francis Fijnschilders
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Francis Fijnschilders
Rubensstraat 5
2330 Merksplas
GSM: +32 491506089
Fax: +32 14429062
Contacteer ons